Други кафе мелачки Кафе мелачка Cimbali Кафемелачка BRASILIA Кафемелачка Compak Кафемелачка Faema Кафемелачка FIORENZATO Кафемелачка Futurmat / Cunill Кафемелачка Gaggia Кафемелачка HC-600 Кафемелачка IBERITAL / MINI Кафемелачка MAZZER Кафемелачка OBEL Кафемелачка Rancilio Кафемелачка San Marco Ножове Части HC 700